בעלי עסקים המעוניינים לרכוש גרנולה דרך האתר מוזמנים לקבל פרטים בטלפון 0508264623 או במייל office@mandelgranola.com
מבנה מנה סטנדרית של גרנולה להגשה בבתי קפה ועגלות קפה.
250 גרם של יוגורוט או כל מעדן חלב,צמחי המוגש - טמפרטורת הגשה מומלת 4 מעלות.
במידה ומוסיפים כף סילן או דבש למנה ממולץ לשים את הסילן או הדבש בן היוגורט לפרי על מנת לשמור על עיצוב המנה.
לא מומלץ לשים מעל הפרי על מנת שלא ידבק לגרנולה.
***טבעונים לא אוכלים דבש לכן חשוב לתת אופציה לסילן בטח במנות על בסיס צימחי.
70 גרם פירות העונה זמינים (שווה ערך ל3/4 פרי שלם כגון תפוח או בננה)/
עדיף להשתמש בפירות בעלי מרקם רך אך לא רך מידי.
להוציא את הפרי מהמקרר כשעה לפני החיתוך לטמפרטורת הגשה נעימה/
גודל חיתוך ממולץ קוביות בן 7 ל10 מילימטר.
50 גרם גרנולה למנה.
כאשר המנת בריאות נאכלת מייד ניתן להגיש כאשר הגרנולה מעל הפירות,
במידה והמנה מוגשת לשולחן או שיוצאת take away באמצעות משלוח כגון wolt אנחנו ממליצים מאוד להגיש את הגרנולה בכלי נפרד על מנת שהגרנולהתשמור על הפריכות שלה, אחרת הגרנולה יכולה לספוג עודף לחות מהפירות והיוגורט לפני האכילה .
תכנון תפעולי נכון למנת בריאות
1. במנת בריאות take away בכוס גבוהה כדאי לבדוק שהכלי אכילה שמצורף למנה מגיעה עד לסוף הכוס.
2. מומלץ לשלב בן גודל של כוס גדולה במנה קיימת כגון קפה קר גדול ומנת בריאות לחיסכון תפעולית, בדרך כלל כלי של רוטב לtake away מתאים גם לגודל של אריזה של הגרנולה בנפרד כאשר נדרש.
3. בתפריט רצוי לרשום פירות העונה ולא פרי ספציפי על מנת לאפשר גמישות מול הלקוח(כמובן שחובה ליידע את הלקוח מה הפרי המוגש)
4. בתכנון של מנה לתקופה הקרובה נתן להעזר באתר משרד החקלאות המציג את מחירי הפירות הסיטונאי tprices.moag.gov.il.
שמירה של הגרנולה לפני הגשה
1. גרנולה היא מוצר קלוי יבש, ומומלצת לשמירה ביחד עם המזונות היבשים.
2. לאחר הפתיחה מעבירים את הגרנולה לכלי רחב רב פעמי עם סגירה חוזרת את הגרנולה היבשה מערבבים לפני הוספה למנה וסוגרים בסיום .
3. לאחר הפתיחה שומרים את המוצר בקרור.
4. עדיף להשתמש בכלי מידה קבוע לגרנולה בהגשה של המנה.
5. כל שקית חדשה מכניסים לכלי חדש על מנת לשמור על טריות וניקיון הכלי.
לרכישה של גרנולה לבתי עסק יש ללחוץ על התמונה
הגרנולה שלנו לבתי קפה ומסעדות היא גרנולה עם בסיס טעים ביותר פריך הנשמר לאורך זמן,
הטעמים של הגרנולה נותנים לה טעם טעים אך לא טעם שתופס את כל המנה אלא מאפשר לבית העסק להוסיף את הטעמים האישיים שלו למוצר.
חומר גלם מעולה להגשה המיוצר על סמך ניסיון ארוך שנים.
המשלוח והמחיר לקרטון הוא לבתי עסק בלבד.
Structure of a standard portion of granola for serving at cafes and coffee carts.
250 grams of yogurt, any dairy or vegetable delicacy of yours choice.
recommended serving temperature 39 f degrees .
If you add a tablespoon of silane or honey to the dish, it is recommended to put the silane or honey between the yogurt and fruit in order to maintain the design of the dish.
it is not recommended to put it on top of the fruit so that it does not stick to the granola.
***Vegans do not eat honey, therefore it is important to give an option of silane, certainly in vegetable-based dishes.
70 grams available fruits of the season (equivalent to 3/4 of a whole fruit such as an apple or banana).
better to use fruits with a soft texture, but not too soft.
better to take the fruit out of refrigeration about hour before cutting for a pleasant serving temperature.
diced from 7 to 10 millimeters.
50 grams of granola per serving.
When the dish is eaten immediately, it can be served with the granola on top of the fruit.
If the dish is served at the table or is a take away via delivery, we highly recommend serving the granola in a separate container so that it maintains its crispness, otherwise the granola can absorb excess moisture from the fruit and yogurt before eating.
***The size of a portion at home is 75 percent of the portion outside